dpshtrr

Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2010 JoomlaWorks, a business unit of Nuevvo Webware Ltd.

Njoftime

 • Nis kontrolli mbi subjektet që ushtrojnë veprimtari në fushën e autoriparimeve dhe të transportit rrugor

  Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor njofton se në zbatim të Ligjit Nr.9573, datë 03.07.2006 "Për autoriparimin, shitblerjen, depozitimin e mjeteve rrugore me motor, të rimorkiove dhe pjesëve të tyre të dala jashtë përdorimit ose të braktisura dhe për veprimtaritë që lidhen me to", për të eliminuar konkurrencën e pandershme, informalitetin si dhe që këto subjekte të ofrojnë një shërbim të kualifikuar dhe profesional, me fuqinë që i jep neni nr.37 i këtij ligji, do të ushtrojë kontrollet mbi subjektet që ushtrojnë veprimtarinë në fushën e autoriparimeve.

   

  Read more... Link  
 • Investimet e DPSHTRR-së gjatë 2018 në infrastrukturën e Drejtorive Rajonale.

  Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor (DPSHTRR), duke u bazuar në programin e Qeverisë RAMA 2, ka ndërmarrë një sërë projektesh investuese në Drejtoritë Rajonale me qëllim <>ofrimin e një shërbimi më të mire dhe lehtësimin e tij për qytetarët ,permes komunikimit dhe teknologjisë.

  Read more... Link  
 • Ka nisur rikonstruksioni në ambientet e shërbimit të Drejtorive Rajonale.

  Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor (DPSHTRR), në kuadër të reformimit dhe plotësimit të angazhimeve të marra prej saj për përmirësimin e shërbimeve që ofron ndaj qytetarëve, së fundmi ka mbyllur procedurat dhe nisur rikonstruksionin e ambienteve të sherbimit në Drejtorinë Rajonale Tiranë.

  Read more... Link  
 • Publikimi i pyetsorit të ripunuar për lejedrejtimi të kategorisë A1, A2, B1, dhe B 2018.

   

  Në zbatim të Udhëzimit të Ministrit të Transportit  dhe Infrastrukturës Nr.682/4, datë 01.04.2016, “Për aktivitetin e autoshkollave, pajisjen e kandidatëve me lejedrejtimi,kualifikimin e instruktorëve të autoshkollave dhe specialistëve të Drejtorisë së Përgjithshme të Shërbimeve të Transportit Rrugor(DPSHTRR)”,

  Read more... Link  
 • Denonconi !

  Denonconi çdo rast të evidentuar të shkeljeve apo rasteve abuzive në lidhje me shërbimet e ofruara nga punonjësit e Drejtorisë së Përgjithshme dhe Drejtorive Rajonale në numrin 0688015833 dhe në e-mailin zyrtar  dpshtrr@dpshtrr.gov.al duke dërguar të dhënat, foto apo filmime të ndryshme.


   

Lajme

Shërbimet

patente-5-9

targe-5-9

tahografi-5-9

Kërkoni në website

 

INFORMACIONE NDIHMËSE

 

KESHILLA