dpshtrr

Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor

Rrethet që përfshin Drejtoria Rajonale Korçë

Kjo drejtori rajonale ka në përbërje rrethet Korçë, Ersekë, Pogradec dhe Devoll.

 

Harta-Rajoni-Korce-UPDATE-S