dpshtrr

Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2010 JoomlaWorks, a business unit of Nuevvo Webware Ltd.

Njoftime

 • Fillon trajnimi për rinovimin e çertifikatës së Kompetencës Profesional

  Drejtoria e Kualifikimeve Profesionale (Sektori i Kualifikimeve) do të fillojë trajnimin e aplikantëve që kanë kërkuar të rinovojnë Çertifikatën e Kompetencës Profesionale. Trajnimi fillon më datë 26/11/2018 ora 10:00. Ky trajnim zhvillohet pranë Qendrës së Kontrollit Teknik (ish Nisheraku) Tiranë. 
 • Zhvillohet trajnimi i tregtimit të pjesëve të këmbimit

  Drejtoria e Kualifikimeve Profesionale (Sektori i Kualifikimeve) do të fillojë trajnimin e aplikantëve që kanë kërkuar të pajisen me Dëshmi Aftësie Profesionale për Tregtimin e Pjesëve të Këmbimit. Trajnimi fillon me datë 26-30/10/2018 ora 10:00. Trajnimi do të zhvillohet pranë Qendrës së Kontrollit Teknik (ish Nshrak) Tiranë. 
 • Njoftim

  Njoftim mbi ndërprerjen e shërbimit për disa mjete me dokument shoqërues teknik origjine nga USA ose Canada. 

  Read more... Link  
 • Zhvillohet trajnimi i Autoriparimit

  Drejtoria e Kualifikimeve Profesionale (Sektori i Kualifikimeve) do të fillojë trajnimin e aplikantëve që kanë kërkuar të pajisen me Dëshmi Aftësie Profesionale për Autoriparimet. Trajnimi fillon me datë 14-21/11.2018 ora 10:00. Trajnimi do të zhvillohet pranë Qendrës së Kontrollit Teknik (ish Nishrak) Tiranë. 
   
 • ZHVILLOHET TRAJNIMI I SHITBLERJES SË MJETEVE RRUGORE ME AUTORIZIM NGA PRODHUESI

  Drejtoria e Kualifikimeve Profesionale (Sektori i Kualifikimeve) do të fillojë trajnimin e aplikantëve që kanë kërkuar të pajisen me Dëshmi Aftësie Profesionale për Shitblerjen e Mjeteve Rrugore. Trajnimi fillon më date 09-17/10/2018 ora 10:00. Ky trajnim zhvillohet pranë Qendrës së Kontrollit Teknik (ish Nisheraku) Tiranë.

   

Lajme

 • Deklaratë për shtyp

  Mbi problematikën e trajtuar në emisionin investigativ “STOP” të datës 12.09.2018 në DRSHTRR Vlorë:

  Shërbimi për regjistrim dhe pajisje me targa e leje qarkullimi të mjeteve të llojit Ciklomotor, ashtu edhe si për të gjitha llojet e tjera te mjeteve rrugore, kryhet në DPSHTRR, në zbatim të ligjit nr. 8378, datë 22.07.1998 “Kodi Rrugor i Republikës së Shqipërise” i ndryshuar.

  Read more... Link  
 • Ndryshimi cilësor i shërbimeve në sportelet e DPSHTRR-së

  DPSHTRR duke u bazuar në programin e Qeverisë Rama 2 ka ndërmarrë një sërë investimesh në Drejtoritë Rajonale me qëllim ofrimin e një shërbimi më të mirë dhe lehtësimin e tij për qytetarët në sportele, nëpërmjet komunikimit dhe teknologjisë.

  Read more... Link  
 • Njohja dhe konvertimi i Lejedrejtimit ndërmjet shtetit Shqiptar dhe shtetit Grek

  DPSHTRR informon të gjithë qytetarët e interesuar se me VKM Nr. 479, datë më 31.07.2018, është miratuar Marrëveshja ndërmjet Republikës së Shqipërisë dhe Republikës së Greqisë, “Mbi njohjen e Ndërsjellë të Lejeve të Drejtimit”.
  Kjo Marrëveshje është lidhur me një afat të pacaktuar kohor dhe ofron: Read more... Link  
 • SQARIM TELEGRAFIK MBI TESTIN TEORIK

  Nisur nga një artikull i botuar në një nga gazetat ditore më 26.07.2018 me titull “Testimi teorik për patentat, qumështi që përgjum komisionet dhe autoshkollat” , shkruar si gjithmonë nga specialistë anonimë, sqarojmë si më poshtë:

  Read more... Link  
 • Përurimi i sallës së re të Regjistrimit të Mjeteve pranë Drejtorisë Rajonale Tiranë

  DPSHTRR duke u bazuar në programin e Qeverisë RAMA 2, ka ndërmarrë një sërë  investimesh në Drejtoritë Rajonale, me qëllim ofrimin e një shërbimi më të mirë dhe lehtësimin e tij për qytetarët nëpërmjet komunikimit dhe teknologjisë.

  Sot me praninë e Ministrit të Infrastrukutrës dhe Energjisë Z. Damian Gjiknuri, Drejtorit të Përgjithshëm të Shërbimeve të Transportit Rrugor Z. Aben Isaraj dhe Drejtorit të Drejtorisë Rajonale të Shërbimeve të Transportit Rrugor Z. Arnis Hoxha, u përurua salla e re e Regjistrimit të Mjeteve  pranë  Drejtorisë Rajonale Tiranë.

  Read more... Link  

Shërbimet

patente-5-9

targe-5-9

tahografi-5-9

Kërkoni në website

 

INFORMACIONE NDIHMËSE

 

KESHILLA